nieuws

Hurks opnieuw in Londen aan de slag voor Ballymore

utiliteitsbouw

Hurks opnieuw in Londen aan de slag voor Ballymore

Hurks heeft opnieuw een grote opdracht binnengehaald in Londen. De Brabantse bouwer kreeg van de Ierse vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar Ballymore orders die samen ongeveer 70 miljoen euro aan omzet opleveren.

Hurks bouwt onder meer vier geheel geprefabriceerde gebouwen voor Royal Wharf, een gebiedsontwikkeling aan de rivier de Theems. In deze panden komen in totaal vierhonderd woningen.

Ook gaat de Nederlandse bouwer twee nieuwe woontorens op London City Island neerzetten. Deze torens zijn samen goed voor circa vierhonderd woningen. Eerder bouwde Hurks daar al vier torens. Ballymore sprak ook het voornemen uit om de geplande appartementen in het gebied door Hurks te laten bouwen.

De bouwer is nog maar twee jaar actief rondom Londen. Hurks ging buiten de landsgrenzen kijken omdat voor het concept Precom+ een nieuwe afzetmarkt moest worden gevonden. De aannemer hoopt de bedrijfsinkomsten uit Engeland te verdubbelen tot 50 miljoen euro, zei topman William Bontes eerder dit jaar.

Reageer op dit artikel