nieuws

Bouwfoto van de Dag: Black Jack

utiliteitsbouw

Bouwfoto van de Dag: Black Jack

Medewerkers van Rollecate zijn in Amsterdam-Noord bezig met het plaatsen van 36.000 vierkante meter glas voor het appartementencomplex BlackJack.

De volgens Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gebouwde appartementen, waarbij niet een ontwikkelaar het initiatief neemt voor het bouwen van een gebouw voor een abstracte doelgroep, maar particulieren/eindgebruikers in groepsverband een bouwkavel met woon-werkbestemming verwerven, wordt casco opgeleverd. Schakelbare units maken het mogelijk de woningen naar eigen wens te schakelen tot de gewenste indeling. Zo zijn er ook woon- werkruimtes te realiseren.

BO6 architecten en BNB architecten tekenen voor het ontwerp, uitvoerder is Sprangers Bouwbedrijf uit Breda.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels