nieuws

Bouwfoto van de Dag: Stadshart Leidsche Rijn

utiliteitsbouw Premium

Bouwfoto van de Dag: Stadshart Leidsche Rijn

Het ziet er nu nog onherbergzaam uit, maar als de fotograaf over ruim anderhalf jaar terugkomt, kan hij Leidsche Rijn Centrum vereeuwigen. Bouwcombinatie Hurks-Slokker CPL bouwt het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn voor LRC, een combinatie van ASR Vastgoed Ontwikkeling en Vesteda.

Er komen 130 winkels en meer dan vijftien restaurants, cafés en koffiebars en ruimten voor zakelijke dienstverleners. Boven de winkels is een kleine 11.000 vierkante meter aan kantoren voorzien. Woningen komen er ook: 482 koopappartementen en 252 huurappartementen voor Vesteda.

Het centrum is een gezamenlijk ontwerp van AWG Architecten, Prof. Hans Kollhoff Architekten, Geurst en Schulze, DOK Architecten en Cruz y Ortiz Arquitectos Sevilla.

Reageer op dit artikel