nieuws

Bouwfoto van de Dag: Vol gas

utiliteitsbouw

Bouwfoto van de Dag: Vol gas

Vol gas werkt een medewerker van Dura Vermeer Hengelo aan de verdeelstukken voor de warmtevoorziening van het nieuwe gebouw van Cinemec in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn.

De bioscoop komt aan het Berlijnplein, aan de kap van de landtunnel A2 en zal 11.000 vierkante meter groot worden. Zeven zalen bieden straks plek aan 2000 bezoekers. Net als de Cinemec in Ede, zijn er in deze bioscoop straks ook livestreams te volgen van pop- en klassieke concerten, opera’s uit New York, balletten uit Moskou en toneel vanuit het National Theatre te Londen. Ook biedt het plaats aan congresfaciliteiten, e-learning-activiteiten en multimediale events.

Het Berlijnplein wordt één van de uitgaanspleinen van Leidsche Rijn Centrum, waar tevens culturele initiatieven en evenementen in de open lucht gaan plaatsvinden.

Reageer op dit artikel