nieuws

Primark wil bedrijfshal van 8 hectare

utiliteitsbouw Premium

Primark wil bedrijfshal van 8 hectare

Een groot kledingconcern wil een nieuw distributiecentrum laten bouwen in Roosendaal. Het zou gaan gaan om de Primark. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is binnen bij de gemeente Roosendaal.

Als alles goed gaat, kan de bouw in mei beginnen. Ontwikkelaar Logistics Capital Partners coördineert de aanvraag, meldt de gemeente. Het kledingbedrijf heeft zijn zinnen gezet op een kavel van 16 hectare op het zogeheten bedrijventerrein Borchwerf II. De helft van dat terrein moet worden bebouwd.

Het is de bedoeling dat het centrum komend jaar nog in gebruik wordt genomen. Hans Verbraak, wethouder Economische Zaken in Roosendaal, is blij met de komst van de kledinggigant. “Het nieuwe distributiecentrum levert op termijn ongeveer 400 arbeidsplaatsen in de logistiek op.” De gemeentebestuur stemt volgende week over het bouwplan.

Reageer op dit artikel