nieuws

Bouwfoto van de Dag: Industrieterrein straks woonwijk

utiliteitsbouw

Bouwfoto van de Dag: Industrieterrein straks woonwijk

De mannen van Dura Vermeer gaan de naden vullen van de beganegrondvloer van de eerste 24 woningen van de nieuwe woonwijk Stadswerven in Dor­drecht. Het voormalige industrieterrein wordt herontwikkeld en biedt straks plaats aan wonen, cultuur, werken, ontspanning en horeca.

Met hotel-restaurant Villa Augustus, het Energiehuis en de nieuwe bioscoop is Stadswerven een nieuw cultuur- en uitgaansgebied voor Dordrecht en de omringende Drechtsteden. Nu is begonnen met de bouw van negenhonderd woningen, die volgens projectontwikkelaar OCW allemaal zijn verkocht.

De wijk ligt op een kruising van vier rivieren. Een loop- en fietsbrug moet het centrum straks ontsluiten voor de bewoners.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels