nieuws

BAM bouwt in Coventry faculteit voor 48 miljoen

utiliteitsbouw Premium

BAM bouwt in Coventry faculteit voor 48 miljoen

BAM bouwt in de Engelse stad Coventry voor 48 miljoen euro een complex voor de Faculteit wetenschap en gezondheid. Opdrachtgever is de universiteit van de stad.

De werkzaamheden beginnen volgende maand en zullen twee jaar duren. Het nieuwe faculteitsgebouw wordt vijf verdiepingen hoog. Het nuttig vloeroppervlak bedraagt 11.000 vierkante meter. De studenten krijgen de beschikking over een volledig ingerichte operatiekamer en een ambulance. Tot het complex behoren een atletiekbaan, een kliniek voor sporttherapie en faciliteiten voor voedings- en milieuwetenschappen. De uitvoering ligt in handen van BAM’s Britse utiliteitsdochter BAM Construct UK.

Reageer op dit artikel