nieuws

In januari besluit over stadion-plan van BAM

utiliteitsbouw

In januari besluit over stadion-plan van BAM

De door Feyenoord aangestelde verkenners denken niet dat er voor de jaarwisseling een besluit komt over een plan voor vernieuwing van stadion De Kuip, dat BAM indiende.

Hoofdverkenner Hans Vervat zegt tegenover RTV Rijnmond dat hij nog altijd wacht op een definitieve versie van het plan. Daarom is de beslissingstermijn verlengd tot eind januari. De reden van de vertraging is een combinatie van extra wensen én het strak vasthouden aan de afgesproken bouwsom van in totaal 240 miljoen euro, laat Vervat weten.

Mei dit jaar werd de opdracht voor vernieuwbouw van stadion De Kuip in principe gegund aan BAM. Vervolgens werd een half jaar de tijd genomen om de plannen te concretiseren en een definitief besluit te nemen.

Reageer op dit artikel