nieuws

Bouwfoto van de Dag: Vloeistofdichte folie voor waterpartij

utiliteitsbouw Premium

Bouwvakkers leggen in de 18.000 vierkante meter grote kas van de nieuwe Wildlands Adventure Zoo in Emmen vloeistofdichte folie ten behoeve van de waterpartijen. In de door Voortman Staalbouw gerealiseerde constructie – straks de grootste overdekte tropische kas van Europa – werkt hoofdaannemer VolkerWessels tegelijkertijd aan diverse onderdelen van de nieuwe dierenverblijven.

Op de voorgrond wordt de bekisting gesteld voor de opstapplaats van de ‘boatride’, een jungleboot waarmee bezoekers door de kas varen. Verder worden onder andere de keerwanden geplaatst voor de vele rotspartijen. De zoo, die eind volgend jaar moet worden opgeleverd, is de moderne ‘opvolger’ van Dierenpark Emmen, dat nog even in het centrum van de stad is gevestigd.

Reageer op dit artikel