nieuws

Bouwfoto van de Dag: Beton voor Sportcentrum Papendrecht

utiliteitsbouw Premium

Na omvangrijk grondverzet door de Gebroeders Bom is Romijn Bouw bezig met het storten van beton voor het buitenbadencomplex van het nieuwe Sportcentrum Papendrecht.

Binnen dezelfde opdracht van de gemeente Papendrecht realiseerde hoofdaannemer Pellikaan in een eerdere fase al het overdekte gedeelte, onder op de foto nog net zichtbaar. De dubbele sporthal, met zes speelvelden, en de binnenbaden zijn inmiddels in gebruik genomen. In het sportcomplex heeft Hellebrekers Technieken vergaand duurzame systemen geïnstalleerd. Zo zijn op het dak zonnecollectoren geplaatst waarmee straks het water in de buitenbassins wordt verwarmd. Andere maatregelen zijn drievoudige isolatie, warmteterugwinning op lucht en water en hergebruik van spoelwater.

Reageer op dit artikel