nieuws

Van Wijnen lanceert concept Fijn Wonen

utiliteitsbouw Premium

Van Wijnen lanceert concept Fijn Wonen

Van Wijnen Noord heeft het renovatieconcept Fijn Wonen gelanceerd. De eerste Fijn Wonen-woning staat in Gorredijk. De oorspronkelijke woning is gebouwd in de jaren zestig.

De bouwer kocht het huis en verbouwde het tot een “eigentijdse” woning die zelf energie opwekt. De woning voldoet volgens de bouwer aan de wensen van deze tijd. “De woning voorzien van slimme technologie, inclusief maatregelen waarbij zorg thuis verleend kan worden door zorgaanbieders”, meldt het bedrijf in een schriftelijke toelichting op het concept. De woning in Gorredijk dient als inspiratiehuis waar mensen kunnen “proefwonen” en als demonstratiewoning om bewoners en opdrachtgevers het eindresultaat te laten zien en helpen verfijnen.

Reageer op dit artikel