nieuws

Extra bij Cobouw: de Zorgbouw-bijlage

utiliteitsbouw Premium

Extra bij Cobouw: de Zorgbouw-bijlage

Vandaag weer een extraatje bij Cobouw: de Zorgbouw-bijlage! Mis hem niet, want in zorgbouw zit de komende 20 jaar zeker groei.

De behoefte aan zorg voor ouderen neemt immers toe door de vergrijzing. Maar de invulling van deze behoefte is niet voor iedere oudere hetzelfde en zal daarna ook weer afnemen.

Het grootste probleem van de huidige voorraad is dat specifiek kantoren, ziekenhuizen of woningen zijn gebouwd, zegt directeur Eduard van der Meer van VBI. “Hergebruik is daardoor moeilijk. Om aan de veranderende behoefte van de eindgebruiker te voldoen, moeten gebouwen in de toekomst steeds meer aanpasbaar zijn. Een draagstructuur met zo weinig mogelijk dragende muren en kolommen verhoogt de mogelijkheid om vrij indeelbare vloeren aan te passen aan de veranderende wensen van de gebruikers.

Klik hier om de Zorgbouw-bijlage te lezen

Reageer op dit artikel