nieuws

Duurzame overnachting

utiliteitsbouw Premium

Duurzame overnachting

Opslag van warmte en koude, warmteterugwinning en warmtekrachtkoppeling moeten het Van der Valk Hotel Veenendaal energiezuinig en duurzaam maken.

“Dat getuigt van innovatiekracht, durf en lef”, zei burgemeester Wouter Kolff van Veenendaal erover toen hij op 15 april vorig jaar de eerste paal sloeg voor het 25.000 vierkante meter grote complex. Dura Vermeer Bouw Hengelo verwacht het project in augustus dit jaar te kunnen opleveren.

BIAS Architecten uit Rotterdam ontwierp de honderdvijftig luxe kamers en vijftien multifunctionele vergader- en conferentiezalen. In de grootste daarvan kunnen zo’n driehonderd mensen terecht. Het hotel verrijst op Business Park Het Vizier langs de A12. Van der Valk wil er de regio Food Valley mee bedienen.

Reageer op dit artikel