nieuws

Utrechtse aanpak kantorenleegstand een feit

utiliteitsbouw Premium

Utrechtse aanpak kantorenleegstand een feit

De Utrechtse kantorenaanpak is een feit. Provinciale Staten hebben ingestemd met de werkwijze die samengevat bestaat uit het schrappen van nieuwbouwplannen en het herbestemmen van bestaande kantoorlocaties.

Verantwoordelijk gedeputeerde Remco van Lunteren (economie) is gevraagd in gesprek te blijven met de betreffende gemeenten. Ook is het de bedoeling dat de provincie er bij het rijk op aandringt dat de termijn wordt verlengd waarop gemeenten hun verlies op afgeschreven grondposities mogen nemen. De provincie komt met inpassingsplannen waardoor gemeentelijke bestemmingsplannen worden gewijzigd.

Lees morgen het interview met Remco van Lunteren in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel