nieuws

Volker Wessels bouwt hotel Scheveningen

utiliteitsbouw Premium

Volker Wessels bouwt hotel Scheveningen

Inntel Hotels en Volker Wessels Vastgoed hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van een nieuw hotel aan het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen.

Het driesterrenplushotel krijgt ruim tweehonderd kamers, uitzicht op zee en wellnessfaciliteiten op de bovenste etage. Het hotel is onderdeel van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd. Het ontwerp is van KCAP Architects & Planners uit Rotterdam. De bouw van het hotel is in handen van Volker Wessels-dochter Boele & van Eesteren. De technische installaties worden verzorgd door Homij Technische Installaties, ook een dochter van Volker Wessels.

De eerste paal gaat waarschijnlijk eind 2014 de grond in.

Reageer op dit artikel