nieuws

Leven in Kloppend Hart Huis

utiliteitsbouw Premium

Leven in Kloppend Hart Huis

De eerste bewoners hebben de sleutel al ontvangen, maar buiten legt Heijmans Woningbouw nog de laatste hand aan het Kloppend Hart Huis in nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost. Eind volgende week wordt het project opgeleverd en zal het echt tot leven komen.

Het zijn de laatste puntjes op de i van de afbouw, waar de medewerkers van Heijmans nu mee bezig zijn. Ze monteren grenenhouten plafonddelen, geschilderd in mahoniekleur, onder de 4 meter diepe overstek van het gebouw. Binnen wordt nog marmoleum gelegd en krijgen de deuren een schilderbeurt.

Heijmans startte in september vorig jaar met de realisatie van het Kloppend Hart Huis, in opdracht van woonstichting Patrimonium. Het project biedt onderdak aan 47 appartementen, waarvan achttien bestemd zijn voor een woongroep van 55-plussers. Daarnaast zijn in het gebouw, dat aan het centrale plein in de nieuwe wijk staat, praktijkruimtes ingericht voor eerstelijns gezondheidszorg.

Reageer op dit artikel