nieuws

NVM en DTZ Zadelhoff gaan samenwerken

utiliteitsbouw Premium

NVM en DTZ Zadelhoff gaan samenwerken

NVM Business en DTZ Zadelhoff richten samen een platform op waarin alle professionele taxateurs in commercieel vastgoed vertegenwoordigd zijn.

Toezichthouders DNB en AFM dringen al langer aan op meer eenheid en eenduidigheid, met name op het terrein van taxaties van commercieel onroerend goed. Onderdeel van de afspraken is ook dat DTZ Zadelhoff voortaan gebruik gaat maken van het NVM tuchtrecht. De makelaar heeft zelf geen extern onafhankelijk tuchtrecht.

Daarnaast geeft DTZ Zadelhoff opdrachtgevers de gelegenheid hun aanbod op NVM’s funda in business te plaatsen. DTZ Zadelhoff blijft daarnaast ook aanbod via RealNext aanbieden. Bovendien gaan de partijen meer data uitwisselen en marktkennis over de voorraad kantoorruimten in Nederland delen.

Publicatie van cijfers over de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt zullen door NVM Business en DTZ Zadelhoff afzonderlijk blijven gebeuren.

Reageer op dit artikel