nieuws

Gewoon doorwerken, hittegolf of niet

utiliteitsbouw

Gewoon doorwerken, hittegolf of niet

Hittegolf of niet, aan de Stationsstraat in Borne wordt tijdens de bouwvak doorgewerkt. De thermometer belooft vandaag in het Twentse dorp naar 34 graden te schieten.

Machinist van de kraan is Anje Roel-arends (45) van aannemer Hegeman. Eigenlijk zou hij deze week in Friesland werken. Tot zijn geluk kon de Tukker ruilen met een Friese collega. Dat scheelt beiden flink tijd en kilometers. “Na de bouwvak ga ik op vakantie. Mooi rustig en nog goedkoper ook.”

Op de bouwplaats verrijst in opdracht van Woonbeheer Borne een nieuw gezondheidscentrum. Het werk wordt uitgevoerd door Goossen Te Pas, een volle dochter van Volker Wessels. De parkeerkelder is in ruwbouw gereed. Nog drie bouwlagen te gaan.

Reageer op dit artikel