nieuws

Nog een monarch

utiliteitsbouw

Den Haag – Langs de Utrechtse Baan in Den Haag werkt BAM Utiliteitsbouw aan de Monarch 2, een kantoorgebouw met een vloeroppervlak van zo’n 14.000 vierkante meter en een tweelaagse parkeerkelder. In een cyclus van zes dagen realiseert de aannemer één verdieping. De kolommen worden in het werk gestort, de bubbledeckvloeren worden monoliet afgewerkt en […]

Den Haag – Langs de Utrechtse Baan in Den Haag werkt BAM Utiliteitsbouw aan de Monarch 2, een kantoorgebouw met een vloeroppervlak van zo’n 14.000 vierkante meter en een tweelaagse parkeerkelder. In een cyclus van zes dagen realiseert de aannemer één verdieping. De kolommen worden in het werk gestort, de bubbledeckvloeren worden monoliet afgewerkt en krijgen verder geen afwerklaag. De bouw van de kern loopt twee verdiepingen voor. De hydraulische klimkist is inmiddels op de veertiende en bovenste verdieping aanbeland. Begin oktober verzorgde BAM binnen hetzelfde plan van ontwikkelaar Provast al een ingrijpende renovatie van een oud jaren zestig kantoor. Er zijn plannen voor nog twee torens. BAM wordt zelf bewoner van de onderste vijf verdiepingen. BAM regio Den Haag verlaat het bestaande kantoor in Leidschendam. Provast betrekt de bovenste twee verdiepingen.

Foto: Peter van Mulken, tekst: Ad Tissink

Reageer op dit artikel