nieuws

Hurks en Kuijpers doen nieuwbouw TU Delft

utiliteitsbouw

Hurks en Kuijpers doen nieuwbouw TU Delft

Hurks Bouw en installatieconcern Kuijpers hebben opdracht gekregen voor de nieuwbouw van de faculteit Technische Natuurwetenschappen van TU Delft.

Het contract heeft een waarde van ongeveer 54 miljoen euro. Het nieuwe gebouw krijgt een bruto vloeroppervlakte van 30.000 vierkante meter en zal bestaan uit vier bouwlagen. De faculteit is nu nog gevestigd in diverse gebouwen verspreid over de Delftse campus.

Vanaf 2015 zullen de verschillende afdelingen hun intrek nemen in één complex, dat naast kantoren ook vergaderruimte, onderwijslokalen en laboratoria zal gaan herbergen. Hurks en Kuijpers gaan de nieuwbouw mogelijk ook beheren en onderhouden. Daarover wordt later een beslissing genomen.

Reageer op dit artikel