nieuws

Parkeerruimte dubbel benut door stapelen van auto’s

utiliteitsbouw Premium

Parkeerruimte dubbel benut door stapelen van auto’s

Voor het personeel van PON Financial Services heeft Car Parkers Nederland het semi-automatische Wöhr Parklift 440 systeem gebouwd.

Bij dit parkeersysteem worden de auto’s ‘gestapeld’ door gebruik te maken van een ondiepe betonnen kelder. Deze bak, in de openlucht, was al aanwezig, want de locatie beschikte over een automatisch parkeersysteem om ruimte te besparen. Dit systeem is door Car Parkers Nederland verwijderd, omdat het niet functioneerde.

Omdat de put van het vorige systeem te diep en te lang was, heeft het bedrijf daar eerst de nodige aanpassingen aan moeten uitvoeren voordat het eigen systeem kon worden ingebouwd. Zo staat het hydraulisch aangedreven Parklift-systeem voor in totaal 132 auto’s op ‘pootjes’ in de bak.

Bekijk voor meer informatie de pagina op de Nederlandse Bouw Documentatie.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel