nieuws

Pps-contract Doetinchem opengebroken

utiliteitsbouw Premium

Pps-contract Doetinchem opengebroken

Het lopende dbfmo-contract voor belastingkantoor Doetinchem is opengebroken om BIM in de onderhoudsfase toe te voegen.

In overleg met contractpartner Facilicom en de Rijksgebouwendienst is het contract aangepast. Op die manier wordt het mogelijk binnen twee jaar BIM toe te passen bij het beheer en onderhoud. Facilicom kaartte de behoefte aan hun eigen processen beter te stroomlijnen en waarborgen. De opdrachtgever reageerde enthousiast omdat dit de mogelijkheid biedt om de BIM-norm in een opgeleverd project te toetsen en de inspanningen samen te richten op doorontwikkeling van de norm. Mogelijk worden daarna ook ander lopende contracten opengebroken.

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel