nieuws

Heroïek

utiliteitsbouw Premium

Op de Rotterdamse Kop van Zuid bereikt gebouw De Rotterdam half november zijn hoogste punt op 150 meter. Bureau OMA van Rem Koolhaas ontwierp drie aaneengeschakelde torens aan de noordkant van de Wilhelminapier, pal naast de ranke Erasmusbrug. De Rotterdamse fotograaf Ruud Sies volgt de bouw sinds de aanvang in 2009 met een blik die […]

Op de Rotterdamse Kop van Zuid bereikt gebouw De Rotterdam half november zijn hoogste punt op 150 meter. Bureau OMA van Rem Koolhaas ontwierp drie aaneengeschakelde torens aan de noordkant van de Wilhelminapier, pal naast de ranke Erasmusbrug. De Rotterdamse fotograaf Ruud Sies volgt de bouw sinds de aanvang in 2009 met een blik die van de bouwvakkers heroïsche duivelskunstenaars maakt.

Foto: Ruud Sies

> pagina 5: De bouwvakker een held

Reageer op dit artikel