nieuws

Hotelgroep The Vincent investeert in 19 hotels

utiliteitsbouw Premium

Hotelgroep The Vincent investeert in 19 hotels

Hotelgroep The Vincent ontwikkelt 19 hotels op toplocaties in de belangrijkste Nederlandse steden.

De Britse investeerders Metric Capital en Hutton Collins steken tientallen miljoenen euro’s in de projecten. Hotelgroep The Vincent ontwikkelt komende jaren in Nederland projecten met een waarde van minstens 120 miljoen euro. Vaak wordt daarbij gekozen voor het ombouwen van kantoren tot hotels.

Plannen zijn in uitvoering om 130.000 vierkante meter kantoor om te toveren in hotelvoorzieningen met 3.500 kamers. The Vincent heeft al drie hotels geopend in Amsterdam en werkt aan uitbreiding in de steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Ook buiten de Randstad wordt naar uitbreiding gezocht in Arnhem en Eindhoven.

Reageer op dit artikel