nieuws

Gebouw Le Carrefour in Leiden trilt ook

utiliteitsbouw

Na gebouw Westraven in Utrecht is nog een kantoor geplaagd door hinderlijke trillingen. Het gaat om Le Carrefour, een pand langs het spoor in Leiden dat een jaar geleden in gebruik werd genomen door Achmea. Onder de opvallende staalconstructie loopt een weg waarvan het verkeer volgens een woordvoerder wel vaker trillingen veroorzaakte. Maar recent zijn […]

Na gebouw Westraven in Utrecht is nog een kantoor geplaagd door hinderlijke trillingen. Het gaat om Le Carrefour, een pand langs het spoor in Leiden dat een jaar geleden in gebruik werd genomen door Achmea. Onder de opvallende staalconstructie loopt een weg waarvan het verkeer volgens een woordvoerder wel vaker trillingen veroorzaakte. Maar recent zijn er volgens een woordvoerder van Achmea veel zwaardere trillingen gevoeld, die noopten tot nader onderzoek. Dat wordt uigevoerd door aannemer Visser & Smit Bouw en Fugro. Ondertussen blijft het gebouw gewoon in gebruik.

Reageer op dit artikel