nieuws

Configurator voor scholenbouw

utiliteitsbouw

Adviesbureau HEVO heeft gisteren zijn Nieuwbouwkosten Configurator voor het primair en voortgezet onderwijs gepresenteerd. De configurator maakt inzichtelijk wat de effecten zijn van hogere kwaliteitseisen voor onderwijsgebouwen en hoeveel budget noodzakelijk is om de gewenste huisvesting te kunnen realiseren. In de praktijk blijkt dat de normvergoeding niet toereikend is door de aangescherpte regels in het […]

Adviesbureau HEVO heeft gisteren zijn Nieuwbouwkosten Configurator voor het primair en voortgezet onderwijs gepresenteerd. De configurator maakt inzichtelijk wat de effecten zijn van hogere kwaliteitseisen voor onderwijsgebouwen en hoeveel budget noodzakelijk is om de gewenste huisvesting te kunnen realiseren. In de praktijk blijkt dat de normvergoeding niet toereikend is door de aangescherpte regels in het Bouwbesluit. HEVO stelt de configurator gratis ter beschikking aan gemeenten en schoolbestuurders. De tool is gratis via www.hevo.nl/configurator te downloaden.

Reageer op dit artikel