nieuws

Fontys investeert 90 miljoen euro in nieuwe onderwijsgebouwen

utiliteitsbouw

Fontys investeert 90 miljoen euro in nieuwe onderwijsgebouwen

Onderwijsinstelling Fontys trekt de komende jaren 90 miljoen euro uit voor nieuwe huisvesting in Eindhoven en Tilburg. In Eindhoven gaat campus Rachelsmolen op de schop.

Met dat project is 60 miljoen euro gemoeid. Omdat het huidige complex aan vervanging toe is, komt er nieuwbouw rond een centraal groen hart, bestaande uit vier lagen met hoogteaccenten. Aan de kant van de Veldmaarschalk Montgomerylaan is een parkeergarage gepland. In 2016 moeten de nieuwe onderwijsgebouwen en de parkeergarage klaar zijn. In Tilburg verhuizen twee opleidingen van Fontys – Journalistiek en de Academy for Creative Industries – naar de nog te ontwikkelen Spoorzone.

Reageer op dit artikel