nieuws

Defensie kan in Kromhout Kazerne

utiliteitsbouw Premium

Defensie kan in Kromhout Kazerne

De Kromhout Kazerne in Utrecht is gereed. Op 1 februari nemen 1000 medewerkers van defensie hun intrek in het kantorenpark.

Dat heeft Komfort, het consortium dat verantwoordelijk is voor het gebouwencomplex, bekend gemaakt. Het terrein meet 19 hectare en biedt onderdak aan het hoofdkwartier van de Koninklijke Landmacht, het Commando DienstenCentra en onderdelen van de Defensie Materieel Organisatie. Het gaat om het grootste dbfmo-huisvestingsproject van Nederland.

In 2010 namen al 2000 ambtenaren van defensie hun intrek in de kazerne. Deze heeft naast kantoren ook onder meer sportruimten, een vergadercentrum en een bedrijfsrestaurant. Het consortium Komfort bestaat uit Ballast Nedam, John Laing en Strukton.

Reageer op dit artikel