nieuws

Pps voor Internationale school Eindhoven afgerond

utiliteitsbouw Premium

Pps voor Internationale school Eindhoven afgerond

Alle contracten – ook de financiële – voor het dbfmo-contract voor de internationale school in Eindhoven zijn getekend.

Het lokale consortium Van Straten/Complan presenteerde vrijdag het definitieve ontwerp voor de uitbreiding van de monumentale Constant Rebeque kazerne. Het venijn zat in de staart bij het rondkrijgen van alle contracten, maar donderdagavond kon de champagne open omdat het laatste contract was getekend.

De ‘financial close’ was eigenlijk al voor september gepland. Naast de BNG zijn ook de partnergemeenten Helmond, Veldhoven en Best bijgesprongen om de laatste miljoenen rond te krijgen. De opleveringsdatum schuift echter niet naar achteren. Het pand moet dan ook al in augustus 2013 klaar zijn.

Reageer op dit artikel