nieuws

Puzzelwerkje op hoogte

utiliteitsbouw

‘Dura Vermeer top’, zo valt te lezen in de kunststof bollen van de bovenste BubbleDeck-vloer van de Westerlaantoren in Rotterdam. Tenminste, als je je eerst naar het uiterste puntje van de torenkraan laat hijsen. “Een geintje”, zo relativeert uitvoerder Robbert Smidt van Dura Vermeer Bouw Rosmalen het puzzelwerkje op grote hoogte. Dura Vermeer liet een […]

‘Dura Vermeer top’, zo valt te lezen in de kunststof bollen van de bovenste BubbleDeck-vloer van de Westerlaantoren in Rotterdam. Tenminste, als je je eerst naar het uiterste puntje van de torenkraan laat hijsen. “Een geintje”, zo relativeert uitvoerder Robbert Smidt van Dura Vermeer Bouw Rosmalen het puzzelwerkje op grote hoogte. Dura Vermeer liet een paar honderd kunststof ballen in de bedrijfskleuren maken voor de lichtgewichtvloer op de twintigste verdieping. De voormalige kantoortoren van havenbedrijf Vopak is eerst volledig gestript en van enkele verdiepingen ontdaan. Daarna zijn er vijf nieuwe verdiepingen opgebouwd. De geprefabriceerde vloervelden zijn er met onderwapening en ballen in een keer opgehesen. Foto: Ries van Wendel de Joode

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels