Advies nodig? Cobouw helpt je verder via LiveAdvize

Loop je vast in een geschil met een opdrachtgever? Twijfel je over je de juiste aanpak van ziekteverzuim? Wil je weten of je verzekeringen op orde zijn? Heb je hulp nodig bij arbeidsongeschiktheid? Of heb je een andere adviesvraag? Cobouw helpt je verder. Stel je vraag eenvoudig via ons nieuwe platform LiveAdvize en chat snel met een adviseur voor een direct antwoord of een vervolgafspraak. Veilig, betrouwbaar en gratis.

Meest gestelde vragen:

Hoe werkt de chat precies?

De chatfunctie van LiveAdvize werkt op dezelfde herkenbare wijze als alle andere chatfunctionaliteiten. Afhankelijk van de route van waaruit je de chat start, wordt de chatfunctie 1 op 1 actief (via de Expertgids, wanneer je al een adviseur hebt gekozen) of 1 op meer actief (via Stel een vraag aan een reeks aan beschikbare adviseurs). In deze laatste situatie zet LiveAdvize de vraag alleen uit bij de voor dat onderwerp relevante adviseurs. Alle dialogen via het platform (zowel vraag als antwoord) worden gelogd en kun je via een ‘bewaar en mail functie’ op ieder moment bekijken.

Wat kost het stellen van een vraag?

Een vraag stellen via de chat is gratis. Misschien is je vraag zo te beantwoorden en krijg je direct -gratis – antwoord. Mocht je vraag leiden tot een vervolgafspraak met een adviseur, dan zijn er aan dit adviestraject natuurlijk wel kosten verbonden. Dit bespreek je vooraf met je adviseur en kan per adviseur en situatie verschillen.

Hoe weet ik of ik met een betrouwbare adviseur heb te maken?

Alle adviseurs zijn gediplomeerde specialisten die vooraf door LiveAdvize zijn gescreend. Doorlopende reviews door LiveAdvize-gebruikers houden de adviseurs te allen tijde scherp. De reviews worden automatisch aan de profielen van de adviseur op de website gekoppeld en getoond.

Hoe veilig is LiveAdvize?

Alle communicatie via de chatfunctie vindt veilig plaats. Alleen de aangesloten adviseurs bij LiveAdvize kunnen jouw vraag zien en bij 1-op-1-contact met een adviseur kan alleen de adviseur van jouw keuze jouw vraag zien.