partner nieuws

Volgend jaar gaan we het nieuws nog uitgebreider doorgeven

infra 269

Het jaar is voorbij en dat niet alleen. Dit is de allerlaatste editie van deze nieuwsbrief. Maar het is geen afscheid, want vanaf volgend jaar ontvangt U de veel uitgebreidere nieuwsbrief van Bouwmachines.  Ik leg graag uit wat ik daarmee bedoel. BIM Media, de uitgever van de Materieelkrant, is overgenomen door Vakmedianet. En laat dat […]

Volgend jaar gaan we het nieuws nog uitgebreider doorgeven

Het jaar is voorbij en dat niet alleen. Dit is de allerlaatste editie van deze nieuwsbrief. Maar het is geen afscheid, want vanaf volgend jaar ontvangt U de veel uitgebreidere nieuwsbrief van Bouwmachines.  Ik leg graag uit wat ik daarmee bedoel.

BIM Media, de uitgever van de Materieelkrant, is overgenomen door Vakmedianet. En laat dat nu net de uitgever zijn van onze conculega Bouwmachines, een 11 keer per jaar verschijnend materieelvakblad met een uitstekende reputatie, een dito website (www.bouwmachines.nl) en een veelgelezen nieuwsbrief, die U uitgebreid(er) informeert over alles dat gaande is op materieelgebied.

Het mag duidelijk zijn: Bouwmachines is verder doorontwikkeld en verschijnt vaker, dus is het logisch om de beide redactieteams samen te voegen onder die noemer, zodat alle abonnees – die van de Materieelkrant én van Bouwmachines – kunnen  profiteren van de kennis, kunde en inzet van de samengevoegde redacties.
 
Het betekent natuurlijk ook dat de nieuwsbrieven in elkaar schuiven. Kortom, vanaf januari leest U het online nieuws gewoon in de nieuwsbrief en op de website van Bouwmachines. De naam verandert maar de inhoud is nog net zo goed, zo niet beter.

Dus tegen U als lezer zeg ik niet vaarwel, maar tot ziens in 2017.

Pieter de Mos
(voormalig) hoofdredacteur Materieelkrant

Reageer op dit artikel