partner nieuws

Safety-Lift importeur Palazanni spinhoogwerkers

infra 2

Safety-Lift uit Leimuiden heeft op de Bauma in april dit jaar een overeenkomst gesloten met Palazanni, de Italiaanse producent van spinhoogwerkers. Safety-Lift is daardoor importeur geworden van het Palazanni spinhoogwerkerprogramma voor Nederland, België en Noord Duitsland. Het Palazanni programma bestaat uit zestien verschillende types rups-spinhoogwerkers met hefhoogtes van 17 tot 52 meter. De spinhoogwerkers worden […]

Safety-Lift importeur Palazanni spinhoogwerkers

Safety-Lift uit Leimuiden heeft op de Bauma in april dit jaar een overeenkomst gesloten met Palazanni, de Italiaanse producent van spinhoogwerkers. Safety-Lift is daardoor importeur geworden van het Palazanni spinhoogwerkerprogramma voor Nederland, België en Noord Duitsland.

Het Palazanni programma bestaat uit zestien verschillende types rups-spinhoogwerkers met hefhoogtes van 17 tot 52 meter. De spinhoogwerkers worden geleverd met diesel/elektrische aandrijving ,waardoor ze breed inzetbaar zijn voor toepassingen binnen- en buitenshuis. Ze staan op een rupsonderstel en zijn zeer compact. Hierdoor zijn gemakkelijk te manoeuvreren in kleine ruimtes.
Met het uitzetten van de spinarmen, waar de hoogwerker zijn naam aan dankt, zijn deze machines erg stabiel in gebruik en ze hebben dan ook een grote reikwijdte.
Safety-Lift heeft twee Palazanni spinhoogwerkers op voorraad die beschikbaar zijn voor demonstraties, verhuur en re-rent. Op de foto zien we de Pallazani 43 in actie.

Breed programma
Naast Palazanni is Safety Lift ook importeur van Hinowa rups-spinhoogwerkers, Socage autohoogwerkersprogramma en Airo en Almac schaarhoogwerkers. Hiermee kan men aan de vraag voor alle type hoogwerkers voldoen. Die worden veel gebruikt door schilders-, glazenwassers-, hoveniers- en verhuurbedrijven.
Naast hoogwerkers heeft Safety-Lift ook Hinowa mini rupsdumpers, rupsheftrucks en losse rupsonderdelen in het programma.
Service staat bij Safety-Lift hoog in het vaandel. Naast dat men een IPAF trainingscentrum is voor hoogwerker- opleidingen, levert men service aan alle revisie-, reparatie- en servicewerkzaamheden op het gebied van hoogwerkers, rupsdumpers en onderrijwagens. Alle werkplaatsmedewerkers zijn opgeleid als keurmeester.
Meer info: www.safetylift.nl.

 

Reageer op dit artikel