partner nieuws

International Rental Exhibition IRE 2017 nu al groot succes

infra 36

Vijf maanden voor aanvang van de International Rental Exhibition moet organisator I.P.I. uit Goor melden, dat de internationale belangstelling voor deelname zo groot is, dat er nog nauwelijks standruimte is te vergeven. Alle grote namen zijn aanwezig, plus een vijftiental nieuwkomers. De vierde editie van de driejaarlijkse vakbeurs International Rental Exhibition (IRE) wordt ook dit […]

International Rental Exhibition IRE 2017 nu al groot succes

Vijf maanden voor aanvang van de International Rental Exhibition moet organisator I.P.I. uit Goor melden, dat de internationale belangstelling voor deelname zo groot is, dat er nog nauwelijks standruimte is te vergeven. Alle grote namen zijn aanwezig, plus een vijftiental nieuwkomers.

De vierde editie van de driejaarlijkse vakbeurs International Rental Exhibition (IRE) wordt ook dit keer gehouden in de RAI te Amsterdam, van 2 tot 4 mei 2017. Bedrijven die hun deelname hebben bevestigd zijn onder andere fabrikanten zoals JCB, Hitachi, Ammann, Case Construction, Atlas Copco Portable Energy, Volvo Construction Equipment, Wacker Neuson en Yanmar Construction Equipment Europe.

Nieuwkomers
IRE telt maar liefst 18 first-time exposanten, waaronder AEM SL, Beton Troffel, Case Construction, Elentek, Euro Towers, Gölz, Inmesol, Kärcher, Legend Brands Europe, MASE Generators, MCS (Master Climate Control), Mtools (Makinex) , NJ Fromont, Perkins, Tobroco (Giant wielladers), Trime Spa en TSR-Lighting.

ERA congres
De IRE wordt wederom ondersteund door de belangenvereniging European Rental Association (ERA), die tevens haar jaarlijkse congres tijdens het evenement organiseert. Dit congres zal plaatsvinden in het nieuwe Amtrium van de RAI. Meer informatie over de ERA conventie: www.erarental.org.

Groot en klein
Alle exposanten op IRE 2017 leveren bouwmaterieel en gereedschappen aan de verhuursector. Er zijn fabrikanten van zwaar en groot materieel zoals containers, compressoren, generatoren, minigravers, lichttorens en elektrische gereedschappen. Maar ook leveranciers van specialistische diensten aan de verhuursector zoals software en asset tracking technologie.

Gelijk met APEX
IRE wordt georganiseerd door BV Industrial Promotions International (I.P.I.) uit Goor, in samenwerking met International Rental News (IRN) magazine. De vakbeurs wordt gelijktijdig gehouden met de APEX hoogwerk vakbeurs en bezoekers aan de IRE hebben vrij toegang tot deze beurs op het gebied van mobiele werkplatforms (zie pag. 16 en 17).
Op dinsdag 2 mei en woensdag 3 mei zijn beide vakbeurzen geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Op de laatste dag, 4 mei, eindigen de beurzen om 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich voor IRE registreren op de website www.ireshow.com, waar ook meer informatie is te vinden.
 

Reageer op dit artikel