partner nieuws

Hoogwerk vakbeurs APEX 2017 groter dan ooit

infra 102

Met nog zes maanden te gaan heeft de hoogwerk vakbeurs al een recordaantal standhouders. Op het buitenterrein prijkt nu al het bord: ‘Uitverkocht’ en de laatste stands in hal 1 van de RAI in Amsterdam zullen nu snel bezet zijn, zo verwachte de organisatie. De van 2 tot en met 4 mei te houden APEX […]

Hoogwerk vakbeurs APEX 2017 groter dan ooit

Met nog zes maanden te gaan heeft de hoogwerk vakbeurs al een recordaantal standhouders. Op het buitenterrein prijkt nu al het bord: ‘Uitverkocht’ en de laatste stands in hal 1 van de RAI in Amsterdam zullen nu snel bezet zijn, zo verwachte de organisatie. De van 2 tot en met 4 mei te houden APEX 2017 belooft daarmee de grootste editie te worden in zijn geschiedenis.

Op de beursvloer staan straks nagenoeg alle bekende internationale fabrikanten van verreikers, werkliften, schaarliften, telescoophoogwerkers, verticale werkplatforms, mast hoogwerkers en hoogwaardig steigermateriaal. Naast bekende fabrikanten uit Europa en de VS zullen ook fabrikanten uit China acte de presence geven.
Bedrijven die reeds geboekt hebben zijn onder meer JLG, Manitou, Genie, Teupen, Skyjack, Holland Lift, Snorkel, Imer, Power Towers, Oil & Steel, Haulotte, CTE, Bronto Skylift, Ruthmann Time International, Palfinger, Bronto, Dinolift, Hinowa, Collé en Teupen.

Openingstijden
Op dinsdag 2 mei en woensdag 3 mei is de vakbeurs geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Op de laatste dag, 4 mei, eindigt de vakbeurs om 17.00 uur. Registreren als bezoeker kan nu al op: www.apexshow.com, waar ook meer informatie is te vinden.
APEX 2017 wordt gelijktijdig gehouden met de International Rental Exhibition (IRE) en het jaarlijkse congres van de European Rental Association (ERA). Bezoekers aan de APEX hebben vrij toegang tot de IRE vakbeurs.

Reageer op dit artikel