nieuws

Den Ouden Groep neemt deel failliete gww-aannemer Scherpenisse over

infra Premium 981

Den Ouden Groep neemt deel failliete gww-aannemer Scherpenisse over

Den Ouden Groep heeft een deel van het failliete aannemingsbedrijf Scherpenisse uit Bergen op Zoom overgenomen. Dat heeft de gww-aannemer uit Schijndel dinsdag bekendgemaakt. Financiële details zijn daarbij niet naar buiten gebracht.

Scherpenisse werd eind vorige maand failliet verklaard. Het bedrijf had op dat moment 19 werknemers in dienst. De helft daarvan verhuist door de overname naar Den Ouden. De groep neemt daarnaast ook een groot deel van het materieel over.

Den Ouden en Scherpenisse zijn geen onbekende van elkaar. De twee werkte in het verleden samen op het infraproject Halsteren, de Oude Heiberge baan en het toegankelijk maken van bushaltes in Zuidwest-Nederland.

Scherpenisse was vooral actief in grond- en rioleringswerk. De bouwer ging ten onder in de nasleep van de crisis.

Reageer op dit artikel