nieuws

Ballast Nedam stapt opnieuw in windenergie

infra 1785

Ballast Nedam stapt opnieuw in windenergie

Twee jaar nadat Ballast Nedam haar offshore windtak verkocht stapt de aannemer uit NIeuwegein opnieuw in de markt van windenergie en duurzaamheid. Onder de naam Renewables gaat Ballast Nedam on- en offshore wind en zonneparken neerzetten.

Renewables gaat duurzame energiesystemen in de breedste zin van het woord ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en beheren. Volgens Directeur Arno Uiterweerd zijn de eerste internationale partnerships en bouwteamovereenkomsten inmiddels gesloten. Onder de vleugels van Renaissance Group kan Ballast volgens Uiterweerd slagvaardig internationaal  opereren op de markt van duurzame energie. Van idee tot en met beheer. Om haar hernieuwde ambities op het gebied van duurzaamheid te onderstrepen ondertekende Ballast Nedam in april van dit jaar het Sustainable Development Goals Charter van de Verenigde Naties.

Reageer op dit artikel