nieuws

Megaopdracht voor A. Hak in Saoedi-Arabië

infra 5065

Megaopdracht voor A. Hak in Saoedi-Arabië

A.Hak Industrial Services Middle East heeft zijn grootste contract ooit binnengehaald. Het bedrijf gaat met Al Tamimi vijf jaar lang unpiggable leidingen het staatsoliebedrijf van Saoedi-Arabië inspecteren.

De opdracht is een opsteker voor het concern, dat in 2015 nog rode cijfers schreef en daarop ingrijpend moest reorganiseren.

Het contract omvat de inspectie van het grootste deel van de unpiggable leidingen van Saudi Aramco. Dat zijn de leidingen die niet met een renigingsprop schoon geschraapt kunnen worden.

Schoonmaken en inspecteren van dit type leidingen is wereldwijd een van de belangrijkste diensten van het bedrijf. Het beschikt over innovatieve technologie om het volledige oppervlak van de pijpwand in hoge resolutie te scannen. Dat brengt eventuele dikteverminderingen in beeld die de integriteit van de leiding kunnen beïnvloeden. “Dit contract is een volgende stap in onze groeistrategie om toonaangevend te worden voor pijpleidinginspectie in het Midden-Oosten”, aldus directeur Rienk de Vries van A. Hak Industrial Services.

Reageer op dit artikel