nieuws

Griekspoor pakt bruggen Naarden en Muiden aan

infra Premium 2305

Griekspoor pakt bruggen Naarden en Muiden aan
Griekspoor tender beweegbare bruggen

Griekspoor heeft de tender gewonnen voor het onderhoud aan negen beweegbare bruggen in de gemeente Gooise Meren. De civiele techniekonderneming mag tenminste twee jaar sleutelen aan de oeververbindingen.

Griekspoor bood de beste prijs-kwaliteitverhouding van de drie inschrijvers. Gedurende de contractperiode verricht het bedrijf planmatig en corrigerend onderhoud, periodieke inspecties en de storings- en calamiteitendienst aan de negen bruggen in Naarden en Muiden. Het gaat daarbij om reinigen, smeren, afstellen, inregelen, meten en controleren volgens de normen en richtlijnen.

Griekspoor won de tender over de periode 2017-’19, met optie tot verlenging voor 2019-’21.

Reageer op dit artikel