nieuws

Grote baggeropdracht uit India voor Boskalis

infra 23

Grote baggeropdracht uit India voor Boskalis

Boskalis gaat samen met de Belgische baggeraar Jan de Nul het toegangskanaal van de containerhaven in het Indiase Mumbai verdiepen en verbreden. De opdracht heeft een waarde van in totaal 250 miljoen euro.

Dat hebben de twee ondernemingen maandagochtend bekendgemaakt.

De werkzaamheden starten in de komende weken en zullen ongeveer twee jaar in beslag nemen. In totaal zal meer dan 40 miljoen kubieke meter zand, klei en steen worden verwijderd uit het ruim 35 kilometer lange toegangskanaal. De twee baggerbedrijven zetten voor de klus onder meer een grote cutterzuiger en een jumbo hopperzuiger in.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels