nieuws

Consortium SAAone scoort hoogste veiligheidsscore

infra Premium 67

Consortium SAAone scoort hoogste veiligheidsscore

Bouwcombinatie SAAone heeft dit jaar de hoogste ‘veiligheidsprestatiescore’ van Nederland behaald. SAAone – bestaande uit VolkerWessels, Boskalis, Hochtief en DIF – meet jaarlijks haar veiligheidsprestaties volgens de SPIC-methode.

De kwantitatieve Safety Performance Indicator for Contractors (SPIC) meet de veiligheidsprestaties van bouwcombinaties. Het doel van de SPIC-methode is het beoordelen van het veiligheidsmanagement van de opdrachtnemer. Het geeft inzicht in welke zaken goed geregeld zijn, en welke gebreken op het gebied van veiligheid gecorrigeerd moeten worden.

Het consortium realiseert in opdracht van Rijkswaterstaat het project A1/A1 Diemen-Almere Havendreef. Het project is een onderdeel van de weguitbreiding Schiphol – Amsterdam – Almere (SAA).

Reageer op dit artikel