nieuws

Nachtwerk aan afritten A58

infra 9

Nachtwerk aan afritten  A58

Boskalis voert voor het project Sloeweg in Zeeland in de nacht van 17 op 18 augustus 2016 werkzaamheden uit aan de op- en afritten van de A58 bij Heinkenszand. Hierdoor zijn er verschillende op- en afritten één nacht dicht.

De verbrede Sloeweg (N62) is sinds 30 juni volledig open voor verkeer. De komende maanden zijn er afrondende werkzaamheden. In nacht van 16 op 17 augustus 2016 wordt een oneffenheid in het asfalt van de Sloeweg hersteld. Daarnaast zijn er werkzaamheden aan de wegbermen. In de nacht van 17 op 18 augustus 2016 worden als eerste de tijdelijke lichtmasten verwijderd bij het knooppunt Stelleplas, daarna die bij afrit 36 bij Heinkenszand verwijderd.

Om de doorstroming op de route van Goes naar Gent te verbeteren is de volledige Sloeweg door Boskalis verdubbeld. De weg is onderdeel van de N62, een belangrijke noord-zuidverbinding door Zeeland en van belang voor de economische ontwikkeling van de havengebieden.

Reageer op dit artikel