nieuws

Dura Vermeer bereikt niveau 4 op Veiligheidsladder

infra 23

Dura Vermeer bereikt niveau 4 op Veiligheidsladder

Dura Vermeer Railinfra is gestegen naar niveau 4 op de Veiligheidsladder van ProRail. Dat geeft Dura recht op 8 procent fictieve korting op aanbestedingen van de spoorbeheerder. Het spoorbedrijf behaalde eind 2013 trede 3.

Bij bedrijven die het vierde niveau bereiken is er sprake van hoge prioriteit voor veiligheid. Medewerkers zijn proactief, zien zelf mogelijke verbeteringen, handelen actief en leren samen van opgedane ervaringen.

Dura Vermeer “investeert voortdurend in het verhogen van de veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen van haar medewekers”. De IF-rate, het aantal bedrijfsongevallen per 1 miljoen gewerkte uren, was in 2015 naar eigen zeggen historisch laag (2,15).

Reageer op dit artikel