nieuws

BLM Wegenbouw slaat vleugels uit

infra 137

BLM Wegenbouw slaat vleugels uit

BLM Wegenbouw – onderdeel van de Van den Biggelaar Groep – heeft naast het hoofdkantoor in het Limburgse Wessem een tweede vestiging geopend in Helmond. Vanaf de nieuwe locatie gaat de wegenbouwer de Oost-Brabantse markt bedienen.

De zaken bij BLM gaan zo goed dat de Limburgse wegenbouwer heeft besloten om ook de Brabantse markt te betreden.

Directeur Jorg Huijskens licht die keuze toe: “Om efficiënt te kunnen werken en om de regio goed te leren kennen is het van belang dat BLM ook echt aanwezig is in Brabant. Persoonlijk contact, korte lijnen en kennis over de lokale situatie zijn belangrijk in onze branche. Als je aan de infrastructuur van gemeenten en grote private opdrachtgevers werkt, moet je immers wel weten waar je het over hebt en moet je snel kunnen schakelen als dat nodig is.”

BLM Wegenbouw had in de afgelopen 30 jaar naar eigen zeggen bijnal alle Limburgse gemeenten “en een nog steeds toenemend aantal bedrijven”als opdrachtgever. Het bedrijf wil in Brabant eenzelfde positie gaan innemen.

Reageer op dit artikel