nieuws

BAM gaat winveld pompstation in Groningen renoveren

infra 27

BAM gaat winveld pompstation in Groningen renoveren

BAM Infra is samen met Stork en Rook Pijpleidingbouw geselecteerd voor de aanpassing en renovatie van pompstation De Groeve in Tynaarlo (Drenthe). Opdrachtgever is Waterbedrijf Groningen. De werkzaamheden starten volgende maand.

Het project omvat de renovatie van de infrastructuur en aanpassing van het winveld. Er is geen contractsom bekend.

Werkzaamheden

Het leeuwendeel van de opdracht behelst het aanpassen van leidingwerken, verwijderen en aanpassen van winputten, het plaatsen van nieuwe trafostations, nieuwe besturingsinstallaties en het aanbrengen van glasvezel en flowmeters.

BAM gaat zich bezighouden met civieltechnische werkzaamheden. Stork verzorgt de elektrotechnische installaties. Alle werkzaamheden aangaande de waterwininstallaties zijn voor rekening van Rook Pijpleidingbouw. De renovatie en aanpassing van het winveld vinden gelijktijdig plaats.

Het project wordt naar verwachting in juli 2017 opgeleverd.

Reageer op dit artikel