nieuws

Marktinfo over tender Blankenburgtunnel

infra 101

Marktinfo over tender Blankenburgtunnel

Rijkswaterstaat organiseert woensdag 18 mei een industry day voor de projecten Blankenburgverbinding en A16 Rotterdam.

Binnenkort start de aanbesteding voor de Blankenburgverbinding, later volgt de A16 Rotterdam. Tijdens de industry day informeert Rijkswaterstaat geïnteresseerde marktpartijen over de projecten en de marktbenadering. Naast risico’s zullen onder andere hinder en een plan van aanpak aan de orde komen. Na een programma met presentaties is er ruim gelegenheid om in een informele setting in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van beide projecten.

Afgelopen week stuurde minister Schultz al een brief naar de Tweede Kamer dat een variant zonder kanteldijk geen onderdeel van de tender wordt. Rijkswaterstaat licht toe hoe zij de markt gaat benaderen en welke uitgangspunten worden gehanteerd.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van industry day

Reageer op dit artikel