nieuws

H2-auto’s en smart polders rond Eye

infra 2

H2-auto’s en smart polders rond Eye

Rond Eye in Amsterdam vindt donderdag 14 april de Innovation Expo plaats. Premier Rutte zal persoonlijk zijn opwachting maken, maar er zijn ook allerlei nieuwe snufjes op het gebied van mobiliteit en wegen.

Rijkswaterstaat neemt samen met marktpartijen en/of kennisinstellingen deel aan de Innovation Expo met diverse innovatieprojecten op het gebied van wegen, mobiliteit, water en duurzaamheid. Het gaat onder meer om de presentaie van H2-auto’s, smart polders, drones, biobased vangrails en composiet sluisdeuren. Het idee is een duwtje geven aan innovatie-initiatieven en losse initiatieven verbinden en samenbrengen.

De Innovation Expo is het tweejaarlijkse grootschalige evenement op initiatief van de ministeries van Infrastructuur en Milieu (IenM), Economische Zaken (EZ) en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Kijk voor meer informatie op de website van Innovation Expo.

Reageer op dit artikel