nieuws

Betonkringloop gesloten bij verleggen A9

infra 19

Betonkringloop gesloten bij verleggen A9

Bij het verleggen van  de A9 bij Badhoevedorp verwerken Oskam en Rewinn het gesloopte betonpuin van de huidige bruggen en viaducten tot een hoogwaardig eindproduct. De granulaten dienen als gecertificeerde zand- en grindvervanger voor het door Mebin geleverde beton voor de nieuwe viaducten op de A9.

De volledige brugliggers worden door Rewinn ingenomen, gebroken en daarna verwerkt in de granulaatwasser en gecertificeerd. Mebin gebruikt deze hoogwaardige betongranulaten als zand- en grindvervanger in de productie van het beton dat het levert aan het project BadhoeverBogen. Door de strategische ligging van zowel Rewinn als Mebin zijn de transportafstanden minimaal. Rewinn is een samenwerking tussen granulatenleverancier Sagrex (HeidelbergCement) en Theo Pouw Groep, een toeleverancier voor de grond- weg-, water- en betonbouw. 

Reageer op dit artikel