nieuws

Wat heeft project A15 opgeleverd?

infra Premium

Wat heeft project A15 opgeleverd?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bouwcombinatie A-Lanes heeft zichzelf tot doel gesteld om uitstekende rijstroken beschikbaar te stellen en de rijksweg goed te onderhouden. De onderhoudswerkzaamheden zijn gestart op 26 april 2011 en het project Verbreding A15 is eind 2015 afgrond.

De aanvankelijke planning van A-Lanes A15 liep hier zelfs een halfjaar op vooruit, maar tegenslag op tegenslag zorgde voor fikse vertragingen. Het is duidelijk dat in de afgelopen vijf jaar veel werk is verzet: de werkzaamheden zijn opgedeeld in het aanpassen van de snelweg, de bouw van constructies zoals viaducten en onderdoorgangen, en onderhoud:

Aanpassen snelweg A15 van het Stenen Baakplein bij de Maasvlakte tot en met het Vaanplein (km 25-62):

Bouw en aanpassen viaducten en onderdoorgangen:

Onderhoud:

Gereserveerde bedragen A15 MaVa in rijksbegroting/MI(R)T in miljoenen euro’s:

Reageer op dit artikel