nieuws

Nieuwe voorzitter voor MKB Infra

infra Premium

Nieuwe voorzitter voor MKB Infra

MKB Infra heeft Philip van Nieuwenhuizen gekozen tot nieuwe voorzitter/directeur. Van Nieuwenhuizen volgt per 1 juni 2016 Daan Stuit op als voorzitter en Wim van der Maas als directeur van MKB Infra.

Gezien het gelijktijdig vertrek van zowel de voorzitter als de directeur van MKB Infra is gezocht naar een opvolger die de dubbelfunctie kan vervullen. Philip van Nieuwenhuizen heeft een grote staat van dienst in de gww. Hij was de afgelopen tien jaar zelfstandig ondernemer (juridische advisering, zaakwaarneming, belangenbehartiging) in Frankrijk. Daarvoor was hij plaatsvervangend directeur/algemeen secretaris van de Vereniging Infrastructuur Aannemers Nederland (Vianed), de fusievereniging van NVWB en VAGWW, en eerder algemeen secretaris/directeur van de VAGWW. Voor die tijd vervulde hij diverse directiefuncties bij het WAC.

Reageer op dit artikel